Home / blog / Limitele anuale vor fi eliminate treptat până în 2014

Limitele anuale vor fi eliminate treptat până în 2014

Limitele anuale vor fi eliminate treptat până în 2014

pacienți.

După cum a spus raportul lui Levinson, „preocupările citate de eticienii medicali includ capacitatea organismelor locale de reglementare și a consiliilor de revizuire instituționale (IRB) de a monitoriza în mod adecvat studiile clinice pentru a proteja drepturile și bunăstarea subiecților și pentru a asigura integritatea datelor. Alți critici pun la îndoială amploarea la care rezultatele studiilor clinice străine efectuate în țările în curs de dezvoltare sunt generalizabile pentru populația SUA. “

Într-o declarație, Sidney Wolfe, MD, director al brațului pentru sănătate al Public Citizen, grupul de susținere a consumatorilor, critic critic al FDA, a declarat că raportul HHS „confirmă unele dintre cele mai grave temeri cu privire la pericolele grave ale globalizării experimentarea umană “.

„În plus față de pericolele crescute pentru subiecții umani din multe țări, deoarece acestea au protecții mai puțin adecvate decât în ​​SUA, există amenințări semnificative la adresa

1 | 2

WASHINGTON – În primul său raport de la adoptarea legii privind reforma asistenței medicale, Medicare Payment Advisory Commission (MedPAC) a recomandat reorganizarea modului în care Medicare plătește pentru educația medicală absolventă (GME).

Propunerea ar lega o treime din ceea ce Medicare plătește spitalelor didactice pentru a îndeplini anumite criterii educaționale. Facilitățile care nu îndeplinesc standardele nu ar vedea acești bani, a declarat Glenn Hackbarth, președintele MedPAC, pentru subcomitetul pentru sănătate al Comitetului pentru Energie și Comerț al Camerei.

“Comisarii MedPAC cred că sistemul nostru pentru GME este, din multe puncte de vedere, invidia lumii”, a spus Hackbarth într-o audiere de miercuri. Pe de altă parte, există un consens larg că actualul GME nu produce în mod constant medicii de care avem nevoie pentru a trece la un sistem de sănătate cu valoare mai mare.

MedPAC este un comitet consultativ independent de 17 membri (format din șase medici și o asistentă medicală) însărcinat să facă recomandări Medicare către Congres. Conform legii, este obligat să emită două rapoarte anual.

Raportul publicat miercuri este intitulat „Alinierea stimulentelor în Medicare”.

MedPAC a concluzionat că modul în care Medicare plătește spitalele pentru formarea viitorilor medici ai națiunii nu se aliniază obiectivului agenției de a reduce costurile, oferind în același timp îngrijiri de calitate superioară.

Medicare este cel mai mare plătitor de educație medicală absolventă, distribuind aproximativ 9,5 miliarde de dolari în fiecare an pentru a pregăti suganorm plafar rezidenții.

Plățile sunt defalcate în trei moduri, a explicat Hackbarth.

Aproximativ 3 miliarde de dolari se îndreaptă spre „educația medicală directă”, care include salarii și beneficii pentru rezidenți și facultate. Încă 3 miliarde de dolari se îndreaptă spre cheltuielile suportate ca urmare a unui spital de predare, astfel încât să se efectueze mai multe teste pentru a învăța rezidenții, de exemplu. Aceste costuri educaționale sunt „justificate”, a explicat Hackbarth către MedPage Today după audiere.

Dar aproximativ 3,5 miliarde de dolari se îndreaptă spre costuri „nejustificate” din cauza unei formule vechi de 27 de ani care a fost adăugată odată cu crearea sistemului de diagnosticare a grupului (DRG) pentru a acționa ca o „pernă” în cazul în care spitalele de predare au fost sancționați pentru tratarea pacienților mai bolnavi, a spus Hackbarth.

Deci, spitalele sunt rambursate pentru un anumit DRG și apoi primesc un anumit procent pe lângă acesta din banii „pernei”.

„Ceea ce sugerăm este să luăm a treia piesă, respectiv 3,5 miliarde de dolari și, în loc să o plătim ca un supliment, spuneți„ Să dezvoltăm câteva noi standarde de performanță pentru ceea ce dorim din programele de educație medicală absolventă și noi ” o plătesc în funcție de performanța oamenilor în raport cu aceste standarde. “

Standardele ar implica educație pentru a preda medicilor „învățare și îmbunătățire bazată pe practică, abilități interpersonale și de comunicare, profesionalism și practică bazată pe sisteme, inclusiv integrarea îngrijirilor comunitare cu îngrijirile spitalicești”, au scris consilierii MedPAC în raport.

Locuitorii de astăzi sunt bine pregătiți în procedurile medicale, dar nu sunt conștienți de costuri sau de modul de coordonare a îngrijirii pacienților cu boli multiple și nu sunt obișnuiți să lucreze în echipe, a spus Hackbarth.

„[Educația medicală absolventă] se bazează foarte mult pe spitale și nu se concentrează pe nevoile mai largi ale sistemului de sănătate”, a spus el.

Conform propunerii MedPAC, o parte din finanțarea GME ar fi alocată doar instituțiilor care îndeplinesc noile standarde, iar nivelurile de finanțare ar fi legate de performanța spitalului în ceea ce privește standardele, care ar intra în vigoare în trei ani dacă Congresul ar vota pentru adoptarea recomandări.

Conform propunerii MedPAC, unele spitale nu vor îndeplini în mod inevitabil standardele și ar pierde o sursă majoră de finanțare GME – un punct adus de mai mulți membri ai Congresului în timpul ședinței.

“Realitatea este că spitalele depind de acești bani”, a spus președintele comisiei, Frank Pallone (D-N.J.), „Sunt îngrijorat doar că nu este momentul potrivit pentru a face acest lucru”.

Hackbarth a spus că obiectivul nu este de a penaliza spitalele didactice.

“Speranța noastră este că vom obține noi standarde care sunt satisfăcătoare pentru secretarul [pentru sănătate și servicii umane] și apoi oamenii le vor îndeplini și vom plăti toți banii”, a spus el. “Nu este vorba despre încercarea de a smulge dolari din ei, ci despre încercarea de a influența forma învățământului medical absolvent”.

Medicare deschide adesea drumul către deciziile de plată ale asigurătorilor privați, iar Medicare este în cea mai bună poziție pentru a prelua conducerea în schimbarea plăților GME, a spus Hackbarth, adăugând: „Există întotdeauna rezistență la schimbare”.

MedPAC a recomandat, de asemenea, efectuarea unui studiu al mixului de specialități care va fi necesar pentru a trata populația SUA în următorii ani și finanțarea unor noi sloturi de rezidență pe baza constatărilor. Raportul a subliniat, de asemenea, o strategie de realizare a diversității etnice și rasiale în programele de educație medicală absolventă.

Raportul a propus, de asemenea, acordarea Departamentului de Sănătate și Servicii Umane [HHS] și a Centrelor pentru Servicii Medicare și Medicaid (CMS) autoritatea de a implementa sisteme de plată inovatoare. Pallone a declarat că o serie de recomandări ale MedPAC au fost incluse în Legea privind protecția pacienților și îngrijirea la prețuri accesibile, inclusiv crearea unui nou centru de inovație în cadrul CMS și acordarea secretarului HHS autoritatea de a extinde proiectele demonstrative de plată de succes fără aprobarea Congresului.

WASHINGTON – Președintele Barack Obama și secretarul pentru sănătate și servicii umane (HHS), Kathleen Sebelius, au avertizat companiile de asigurări să nu impună creșteri supradimensionate ale primelor în timp ce reforma în domeniul sănătății este implementată.

“Nu ar trebui să vadă acest lucru ca pe o oportunitate de a promova creșteri nejustificate ale ratei care nu stimulează îngrijirea și le umflă rezultatele”, a declarat președintele într-un discurs de marți după-amiază de la Casa Albă.

Obama a vorbit în urma unei întâlniri cu Sebelius, oficiali ai Casei Albe, comisari de asigurări de stat și directori ai companiei de asigurări.

Într-un apel adresat reporterilor, Sebelius a spus că îi îndeamnă pe comisarii de asigurări de stat să investigheze creșterile suspecte ale primelor și a spus că guvernul federal monitorizează și ele aceste creșteri.

“Am vrut să avertizăm companiile de asigurări că creșterile tarifelor vor fi urmărite foarte atent”, a spus Sebelius, adăugând că comisarii de asigurări sunt foarte receptivi la efectuarea evaluărilor tarifelor în statele lor.

Legea privind protecția pacienților și îngrijirea la prețuri accesibile (PPACA, aka lege privind reforma asistenței medicale) nu conferă guvernului federal autoritate explicită asupra tarifelor pe care le percep companiile de asigurări.

Reuniunea de marți vine la o zi după ce Fundația Kaiser Family, nonprofit, a publicat rezultatele unui sondaj care a constatat că persoanele care cumpără asigurări de sănătate pe cont propriu au experimentat, în medie, o creștere cu 20% a costului primelor lor în ultimul an.

“Nu există nicio îndoială că vedem creșteri ale ratei cu mult peste inflație și care sunt greu de justificat”, a spus Sebelius.

Șapte comisari de asigurări de stat; Karen Ignagni, președinte și CEO al American’s Health Insurance Plans; și directori din Blue Cross Blue Shield, Aetna, WellPoint, Kaiser Permanente, Cigna și Humana au fost incluși pe lista de ședințe a Casei Albe.

În timpul ședinței, asigurătorii au reamintit administrației că costurile generale ale asistenței medicale trebuie menținute pentru ca asigurările să fie mai accesibile, a spus Sebelius, care a numit acest lucru un „punct precis”.

Obama a anunțat, de asemenea, că administrația sa a emis mai multe regulamente de orientare pentru dispoziții specifice axate pe pacient, care urmează să devină lege în temeiul PPACA.

El a împrumutat un termen dintr-o perioadă anterioară, numind dispozițiile colective „Declarația drepturilor pacienților”.

„Astăzi anunț că Departamentele de Sănătate și Servicii Umane, Muncă și Trezorerie emit noi reglementări în temeiul Legii privind îngrijirea accesibilă care va pune capăt unora dintre cele mai proaste practici din industria asigurărilor și va pune în aplicare cele mai puternice protecții ale consumatorilor din istoria noastră – în cele din urmă, ceea ce înseamnă o adevărată Declarație de drepturi a pacientului “, a spus Obama.

Una dintre aceste reglementări interzice asigurătorilor să refuze acoperirea copiilor cu afecțiuni medicale preexistente.

PPACA este “vag” cu privire la regulile pe care asiguratorii trebuie să le urmeze pentru astfel de copii, a declarat Jeanne Lambrew, directorul Biroului pentru Reforma Sănătății de la HHS, dar noua reglementare oferă câteva detalii.

Acesta afirmă că asigurătorii nu pot refuza acoperirea unui copil sau adult tânăr sub 19 ani, pe baza unei boli sau a unei boli, și nu pot descurca anumite excluderi. De exemplu, asigurătorii nu ar putea refuza în mod specific acoperirea chimioterapiei pentru un pacient cu cancer pediatric, a explicat Lambrew în apelul media.

Asigurătorilor le va fi interzis să refuze acoperirea adulților pe baza unei condiții preexistente începând cu 1 ianuarie 2014.

Regulamentele emise marți se referă, de asemenea, la o prevedere din PPACA care interzice asigurătorilor să anuleze o poliță din cauza unei greșeli neintenționate asupra unei cereri de acoperire și o alta care interzice asigurătorilor să stabilească limite de viață pentru acoperire și să limiteze utilizarea limitelor anuale.

Limitele anuale vor fi eliminate treptat până în 2014.

Noile reglementări oferă, de asemenea, îndrumări cu privire la prevederile legii care interzic asigurătorilor și planurilor angajatorilor să solicite o sesizare pentru a consulta un ginecolog și o prevedere care va face ilegal ca asigurătorii să perceapă coplăți mai mari pentru serviciul de urgență care se obțin dintr-un rețeaua planului.