Home / blog / Dacă săriți mult în pas, aterizați foarte greu, spune Gross.

Dacă săriți mult în pas, aterizați foarte greu, spune Gross.

Dacă săriți mult în pas, aterizați foarte greu, spune Gross.

Jurnalul Departamentului Medical al Armatei, approximate 47% dintre alergătorii în pantofi de alergare tradiționale au raportat leziuni în decursul unui an, comparativ cu doar 14% din alergătorii în pantofi minimalisti – accelerates lovituri maiăta descaișulti, michua aproape paișulti.

This possible să fie vorba mai mult des modul în care allergy în tipul tău de pantof decât pantoful în sine. Plague 90% dintre purtători de pantofi desculți și minimalisti au raportat o terizare mai mare the level ce este medicamentul erogan of the antepiciorului / mileocului. Give allergătorii în pantofi tradiționali au raportat că aterizează pe piciorul din spate (călcâiul lor) 41% din timp.

Did you say, how is the trebuie să aruncați or pereche de încălțăminte minimă dacă sunteți predisposed the răniri? Mânerul nostru de repede. În funcție de tip de leziuni pe care le suferiți, acestea vă pot vindeca afecțiunile – sau ar putea provoca mai multe dintre ele, spune co-author studiului Michael Gross, PT, Ph.D., adjunct professor at the University of North Carolina- Chapel Hill. (Vrei să oprești definitiv rănil fără să mergi la medic? Iată soluția ta: Cartea atletului cu remedii la domiciliu.)

Iată de ce terizarea pe calcâi de multe ori lowers you: dacă aterizezi pe piciorul din spate, this aproape ca să dai cu o frână, deoarece aterizezi with a picior mai rigid. Deoarece terizați cu mai multă forță împotriva solului, mușchii și articulațiile picioarelor și genunchilor trebuie să lucreze mai mult pentru a absorbi impactul, spune Gross. Experții cred că pantofii de alergare tradiționali cu tocuri mai căptușate adecvate îți forțează piciorul să se aterizeze în acest fel.

Land pe antepiciu / mileocul piciorului înseamnă totuși un impact mai mic asupra solului și mai puțină presiune asupra articolelor. Dar dacă nu treisprezece treptat de la iubirea călcâiului, aveți aproape garantat unele leziuni. Acestea include tulpini de vițel și tendinită, deoarece or land the level of the antepiciorului / milesocului piciorului îți transferă sarcina în mod diferit – către mușchii gambei, gleznele și metatarsianele din picioare. “Oricine are an istoric to the acelor răni probabil nu ar trebui să alergă nici așa”, spune Gross. Dacă ești tu, este o idee bună să rămână cu un pantof tradițional.

A cuvânt rapid de precație: încercare de încălzire a minimei sau descultă fără a face saltul la or lovitură de la nivel înainte / piciorului milesociu piciorului vă prezintă un risc mult mai mare de rănire. Deoarece există și mai puțină căptușeală pentru a vă ajuta picioarele, veți avea și mai multă presiune asupra mușchilor și articolelor. Dacă nu știi cum se aterizează, pune un prieten să te urmărească în timpul alergării. (După ce vă cunoașteți metoda de aterizare, găsiți perechea perfectă de iubitori. Faceți clic aici pentru Cei mai buni pantofi de alergare pentru bărbați.)

Dacă v-ați gândit să complărați pantofi desculți sau minim, nu în fața schimbării până nu încercați aceste două moduri de a vă reduce impactul timpului.

Urcă-te pe picioare

A devenit josDacă săriți mult în pas, aterizați foarte greu, spune Gross. Puteți învăța să evitați săriți alergând pe sau bandă de alergat cu o oglindă sau o fereastră în fața dvs. (Nu vom judeca!) Rețineți dacă săriți prea sus – dacă faceți acest lucru, încercați să alergați mai încet și să rămâneți mai jos, punând mai puțin stres pe picioare.

Dacă ți-a plăcut această poveste, îți vor plăcea acestea:

Aleargă în sus, burns grăsimeAi facut alergie la moarte?20 of motive pentru a face a triathlon Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Oricât de ispititor ar fi să vă vărsați pălăria mare și mănușile voluminoase într-o cursă de iarnă, acum vă dezbrăcați încă de apărare. 

He expunges chiar și a unor părți mici ale corpului, cum ar fi degetele, poate reprezenta the 10% din pierderile de căldură ale corpului. Și or scădere a bază temperature vă poate diminua performanța și vă puteți pune în pericol de degerături.

Cheia pentru a vă menține confortabil: alegeți echipament cu țesătura potrivită, spune directorul de mod executiv pentru bărbați, Brian Boyé. 

Legat de acest lucru: Încercați Planul de revenire în formă – antrenament muscular și cardio de 30 de minute care vă vor transforma corpul

Avoid material care prind sudoarea, cum ar fi bumbacul sau skins: combinația de haine subțiri și aer înghețat vă poate pregăti pentru hypothermia. În schimb, lipiți-vă de unelte subțiri și ușoare din material care elimina umezeala.

Luați lumina deasupra with a capacitance with panouri de plasă pentru ventilație, cum ar fi Adjustable rulare cap Under Armour (25 USD, undearmour.com). Acoperiți-vă apoi mănușile cu mănuși de alergare puțin mai groase, care pot respinge vântul și apa, precum cele de la line Vapor Flash Nike (65 USD, amazon.com). Sunt manufactures nylon, polyester, polyurethane și spandex și a reflective material made for menține în siguranță noaptea.

Pentru mai jos, purtați boxeri Gore Running Wear Essential BL (USD 40, amazon.com); degerăturile penisului now sunt distractive. 

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Îmi place să am opțiuni, mai ales când vine vorba despre modul în care ascult muzică. Uneori, asta înseamnă că vreau să mă opresc din restul lumii pentru a trăi în propriul meu peisaj sonor – în alte situații, vreau (sau chiar am nevoie) să las exteriorul să intre.

Îmi petrec o cantitate alarnă de timp connect the mass-media de pe telefon. În calitate de navetist, alergător și șobolan de gimnastică, îmi place întotdeauna să am sau coloană sonoră care să mă țină companie. Din fericire pentru mine, sunt a fitness scriitor și tehnologie, ceea ce trebuie să am acces la toate toate că sunt disponibile pentru testare. La ureche, plague ureche, wireless adevărat – toate sunt grozave.

Give the most transformative experience of ascultare pe care am avut-o of the primul set of căști fără fir a venit tunci can am încercat caracteristică cu conduse ouasă a urechilor deschise ale AfterShokz. Compania tocmai a lansat cel mai recent model, Aeropex, iar testarea noilor tehnologii a schimbat modul în care gândesc după căști.

AfterShockz Căști AfterShokz Aeropex cu urechi deschise Aftershokz amazon.com 159,95 dolari

Cele mai noi căști AfterShokz cu urechi deschise nu vor deveni îmbrăcămintea ta de zi cu zi, give dacă îți place să te antrenezi în aer liber sau într-o sală de sport extrem de activă, acesta este acest nou tău bun prieten. 

Proiectare ureche deschisă pentru a fi conștient de împrejurimi Se potrivesc și se simt sigur Durată de viață a bateriei foarte lungă și protecție împotriva transpirației

Sunet mai puțin clar decât căștile standard Designul împachetat face ca ochelarii să se potrivească city Scurgeri ușoare de sunet

Cea mai mare vânzare aici this system from livrare to sunetului with conducting bear, care allows ascultătorului să-și țină urechile neacoperite, chiar și în timp ce muzica pompează. Tehnology dependent on „traductoare [care] ghidează mini vibrații prin pomeți până la urechile interioare”, potrivit companiei, ale cărei produse disponibile de sisteme încorporate care that adjusts to pentru înălțime ăle ieale limea limită limitele limitelor limitelor limitelor limitelor limitelor limitelor limitelor limitelor limit -ar putea aștepta de la acest sfat de configurare. Din punct de vedere tehnic, Aeropex is potrivește with alte dispozitive audio axate pe fitness pe piață. Compania susține că veți obține până la a 8-a oră de călătorie la baterie pentru încărcare, împreună cu un rating IP67 rezistent la apă.

Funcționează tehnologia auditivă cu condiția osoasă?

From obicei, cea mai mare worry for căștile mele this calitatea audio. Voi face câteva sacrificii pentru modul în care se potrivesc muguri sau durata de viață a bateriei, dacă asta trebuie să am acces la un sunet clar de bas și cristal, give dacă îmi this greu să mă concentration asupra a ceea ce ascult, sa terminat. Prima dată când am folosit căști cu condusul tău (modelul mai vechi Trekz Air de la AfterShokz) am fost într-un cadru de sală, cu o listă de redare Top 40 obositoare, care difuzează peste difuzoarele de deasupra capului. Am vrut cu disperare să înec melodiile blestemate Pitbull otrăvind aerul din jurul meu, give designul cu urechi deschise m-a lăsat la verde. Am scos conceptul și am pus mugurii mei tradiționali în ureche pentru a termina antrenament.

Apoi, am primit noua unitate de testare Aeropex. Prima mea lucrare a fost să iau căștile la fugă. The îndată ce am ieșit la drum, mi-am dat seama că a fost o experiență cu totul diferit decât am avut-o în sala de greutăți. Cu niște căști, puteți simți impactul căderilor de picioare în urechile sigilate, creating an effect zdrobitor de zgomot, care are caresult or durere de cap după câțiva kilometri. Opusul a fost cazul aici. Pașii mei au fost consist of the periferie auzului meu, give într-a minor mod și liniștitor. Am reușit să mă interesez de ritmul meu și de muzică, audiobook support, when I am schimbat media pentru a vedea dacă tehnologia de condiție a fost bine pentru muzică. Totul a sunat din faps bine.

Aceste căști vă permit să ascultați fără a renunța complet la lumea din jur.

Now am fost niciodată total în lumea mea purtând Aeropex, care was extreme of important ca alergător de oraș. Deși îmi place să anulez zgomotul uneori – strigați din nou la acea listă teribilă de redare a gimnasticii și la MTA din New York – realități de a împărtăși drumurile și trotuarele fac mai sigur iigurzstrez săra ceastrez iâra cea? Bulei mele auditive. Senzația aceea deschisă a fost, de asemenea, binevenită tunci când am luat-o la fugă pe potecă, unde aveam încă or oarecare conștientizare a vântului din copaci și a zdrobirii frunzelor moarte sub cepioâare timn. A fost mai mult ca și cum sunetul adăugat ar fi fost a însoțitor, mai degrabă decât forța atot-consumatoare care îmi cerea Athens.

Mai mult decât un alergător

Timpul petrecut allergând m-a cucerit – to give am crezut că utilitatea tehnologiei AfterShokz s-a încheiat afară. Apoi, am decis să-i adduc în sala mea de gymnastică de arte marțiale din capriciu. Îmi place să-mi petrec duminică după-amiaza lucrând la abilitățile mele de sac Muay Thai, performing exercise și perfectionând combinații. Împărtășesc întotdeauna salteaua cu un grup de oameni care practică jiu jitsu, care is rostogolesc and podea în spatele meu.

Am mai încercat să ascult muzică pe căști pe saute, give proprietățile to eliminate zgomotului of pe dispozitive precum Powerbeats Pro m-au lăsat periculos să nu știu de împrejurimile mele.

DupăShokz

Cu Aeoropex, am reușit să ascult o listă de redare cu octanie ridicată și să-mi păstrez majoritatea simțurilor periferice, așa că nu există pericol de a fi prins pe neapteptat de o pereche greșită de grefieri. Aceste căști vă permit să ascultați fără a renunța complet la lumea din jur, or will perform a lume plină de dispozitive care necesită atenție.

Cuvântul final

Asta nu înseamnă că Aeropex is a set of căști fără cusur. Calitatea audio to system de condure bearasă this bună, give a good concura in term of sunet plin de corp cu platforme mai tradiționale. Ascultarea într-un agglomerate train sau or sală de gimnastică vă poate face să vă simțiți supraestimulați și, deși tehnologia care limitează scurgerile de sunet this destul de eficient, căștile se auzeaute la volumeast-maști acășeaute la volumeast-mașea mășeaute la volumeast-mașea) . Prețul of 160 USD ar putea fi mai multe mai multe astfel de ascultători casual, it seems probable that you will see the door în afara activamentelor.

AfterShokz Aeropex amazon.com 159,95 dolariCumpărați-l aici

Nu vei folosi Aeropex ca căștile mele pentru orice – am alte opțiuni pentru asta. Give pentru alergătorii dedicați și pentru sportivii care doresc să-și deschidă urechile, tehnologia de Condus Osoasă va fi o revelație. Alergările mele, unul, nu vor fi niciodată aceleași acum ca am rupt sigiliul sound în care am rămas în urmă.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Într-a studiu de 2 luni, cercetătorii de la Colegiul din New Jersey au făcut ca bărbați și să facă exerciții pe beeps înainte de un antrenament greu pe bancă, 1 sau 2 zile pe săptămână. Result: Bărbații au crescut cu 5% mai mult greutate decât cei care au sărit peste exerciții de putere. „Antrenamentul exploziv vă ajută să apăsați prin punctele slabe, învățându-vă mușchii să se contracte mai repede”, spune autorul studiului, Nicholas Ratamess, doctorate. și să împingi mai tare? Încercați acest program de 8 săptămâni – același program folosit în studiu – pentru a construi putere explozivă în beeps și picioare.

Căutați un antrenament care să vă arunce grăsimea de pe corp și să construiască mușchi în același timp? Verificați Speed ​​Shred, noua series the 8 DVD uri de la Men’s Health, care va transforma corpul în 82 din zile. Phase 1: Săptămâni 1-4 Lucrați de trei ori pe săptămână, alternând rutinele corpului superior și inferior de fiecare dată. Time page următoare pentru descrierea exercițiului): Aruncare cu bancă (la 50 la sută din 1RM): 5 seturi de 5 repetări Minge medicină pentru beeps: 5 seturi de 5 repetări Presă pe bancă: 4 seturi de 6-8 repetări Apăsare pe umăr: 4 seturi or 6-8 repetări Prindere pe bancă cu venituri strânse: 3 seturi or 6-8 repetări Rânduri vertical: 3 seturi or 6-8 repetări Aruncarea with mingea de medicină: 3 seturi or 10 repetări Aruncarea cu mingea în poziție medicală: 3 Seturi de 10 repetări Trageri de circuit ridicat: 5 seturi de 5 repetări Squats salt (50 la sută de 1RM): 5 seturi de 5 repetări Squats: 4 seturi de 6-8 repetări Deadlifts: 4 seturi de 6-8 repetări Ultimele derulante: 4 seturi or 6-8 repetări Bent-over rânduri: 4 seturi or 6-8 repetări Răsuciri rusești: 3 seturi or 10 repetări Situuri: 3 seturi or 10 repetări